Montaj rezidential

De aceasta data venim in intampinarea nevoilor dumneavoastra cu:

  • O gama variata de produse
  • Servicii de instalare aer conditionat
  • Service
  • Garantie la produsele achizitionate
  • Suport tehnic 24/7

Produsele noastre din aceasta gama combina elegant un design modern si tehnologia moderna impecabila, pentru a va putea furniza cele mai bune solutii de climatizare ideale pentru orice tip de interior.Prin intermediul acestor produse veti reusi sa echilibrati perfect estetica cu utilul, pentru a va bucura de un produs care se integreaza usor in orice tip de mediu. La crearea unitatilor de aer conditionat s-au utilizat tehnologii proprietare pentru a garanta cea mai buna performanta un timp indelungat.
Produsele de la Daikin au castigat numeroase premii pentru aspectul lor inovativ dar si pentru capacitatile lor impecabile de functionare. Mai mult, premiul Good Design Award recunoaste capacitatea sistemului de a stabili noi standarde in ceea ce priveste oferirea confortului si economia de energie. Acum poti gestiona unitatile de aer conditionat prin smartphone sau tableta cu ajutorul modulului WI-FI si a aplicatiei Daikin OnLine Controller.
Gama de culori este una minimalista insa cu un mare impact, produsele fiind disponibile in trei culori: negru, alb si argintiu. Cromatica simpla si neutra fac aceste produse foarte usor de integrat in orice tip de locuinta. Dimensiunile reduse constituie si ele un avantaj, deoarece permit o instalare usoara si ajuta la economia de spatiu.
Senzorii inteligenti optimizeaza performanta deoarece au capacitatea de a detecta prezenta umana si de a emite jeturi de aer departe de orice persoana. Sistemul poate intra in mod automat in modul de economisire energie atunci cand nu mai detecteaza o persoana in incapere. Ventilatoarele imbunatatite ofera o eficienta mult mai mare, cu un nivel scazut de zgomot, astfel incat orice instalare de aer conditionat se poate realiza atat intr-o locuinta cat si intr-un spatiu de birouri. Aparatele functioneaza intr-un mod silentios, aproape imperceptibil, pentru a nu deranja fonic.

Vezi produse

 


Când navigați pe acest site, modulele cookie și alte tehnologii colectează date pentru a vă îmbunătăți experiența și a personaliza conținutul și publicitatea pe care le vedeți. Vizitați Politica de confidențialitate (actualizată 5/25/18) pentru a afla mai multe despre datele pe care le folosim noi și partenerii noștri pe site. Făcând clic pe butonul "Inteleg și sunt de acord" sau continuând să utilizați site-ul, sunteți de acord cu această utilizare a modulelor cookie și a datelor.

Inteleg și sunt de acord