Instalatii ventilatie

Gama de instalatii ventilatie pe care o punem la dispozitie este proiectata pentru a mentine calitatea aerului interior prin asigurarea unor niveluri suficiente de aer proaspat si umiditate. Aici puteti gasi o mare varietate de produse, de la centrale de tratare a aerului, la sisteme de ventilatie cu recuperare de caldura. Toate aceste produse sunt special concepute pentru a oferi un mediu confortabil, curat si sanatos cladirilor de diferite dimensiuni.

Stim cat de important este mentinerea nivelului climatic optim intr-un spatiu de lucru. Prin izolarea termica se reduc drastic costurile de incalzire si de racire. Din pacate, insa, prin izolarea cladirii pentru a atinge eficienta energetica, se pierde din calitatea aerului din interior. Acesta va deveni stagnant si viciat, uneori ducand la aparitia sporilor, mucegaiului si a altor alergeni. Astfel, un sistem de ventilatie devine un necesar pentru orice spatiu de birouri sau magazin.

Sitemele de instalatii ventilatie de la Daikin pot fi integrate cu usurinta intr-un sistem ce poate fi utilizat pentru intreaga cladire. Acestea dispun de o Conexiune DX, lucru care permite conectarea centralei de tratare a aerului la orice unitate de condensare cu inverter Daikin VRV sau ERQ. Nu este nevoie de alte configurari sau de lucrari de proiectare aditionale, iar dumneavoastra va puteti alege setarile dorite, exact asa cum ati proceda cu oricare alt dispozitiv de ventilatie.

Mai mult, aceste produse au incorporate un sistem de recuperare a caldurii, care poate recupera pana la 90% din cantitatea de caldura. Motorul unitatii este special conceput pentru a reduce consumul de energie, oferind beneficii substantiale in comparatie cu alte produse de pe piata.

 

 


Când navigați pe acest site, modulele cookie și alte tehnologii colectează date pentru a vă îmbunătăți experiența și a personaliza conținutul și publicitatea pe care le vedeți. Vizitați Politica de confidențialitate (actualizată 5/25/18) pentru a afla mai multe despre datele pe care le folosim noi și partenerii noștri pe site. Făcând clic pe butonul "Inteleg și sunt de acord" sau continuând să utilizați site-ul, sunteți de acord cu această utilizare a modulelor cookie și a datelor.

Inteleg și sunt de acord