Instalatii termice

Tehnologiile avansate de la Daikin precum centrale termice si pompele de caldura asigura o eficienta energetica optima.Gama larga a sistemelor de pompe de caldura cu utilizare rezidentiala si comerciala satisface pe deplin necesitatile de apa calda pentru o temperatura adecvata indiferent de anotimp.

Design-urile unice, incluzand compresoarele actionate de invertoare si distributia calorica a convectiei naturale asigura functionarea silentioasa a unitatilor interioare si exterioare. Spatiul de instalare si costurile sunt cu mult reduse printr-un sistem integrat de incalzire si alimentare cu apa calda.

Va oferim o gama larga de centrale termice industriale murale in condensare, concepute pentru a imbina design-ul contemporan cu tehnologia moderna de condensare pentru a va asigura apa calda dar si incalzire intr-un mod eficient si cu cheltuieli reduse. Indiferent daca locuiti la casa sau la apartament, acest tip de centrale sunt cea mai buna optiune, oferind o alternativa mult mai eficienta din punct de vedere energetic, fiind totodata si mai putin costisitoare.

Un alt produs inovativ sunt pompele de caldura aer-apa, elemente ideale daca doriti sa inlocuiti vechea dumneavoastra centrala termica. Design-ul compact al acestei unitati necesita un spatiu mic pentru instalare si montare, integrand perfect conductele si caloriferele existente. Aceasta functioneaza cu pana la 65% energie regenerabila extrasa din aer si aproximativ 35% energie electrica.

Astfel, veti putea sa reduceti foarte usor costurile la energie si sa incercati ultima tehnologie in materie de energie regenerabila. Disponibile pentru toate tipurile de cladiri, aceste produse sunt ideale atat pentru locuinte mici cat si pentru spatii industriale.


Când navigați pe acest site, modulele cookie și alte tehnologii colectează date pentru a vă îmbunătăți experiența și a personaliza conținutul și publicitatea pe care le vedeți. Vizitați Politica de confidențialitate (actualizată 5/25/18) pentru a afla mai multe despre datele pe care le folosim noi și partenerii noștri pe site. Făcând clic pe butonul "Inteleg și sunt de acord" sau continuând să utilizați site-ul, sunteți de acord cu această utilizare a modulelor cookie și a datelor.

Inteleg și sunt de acord