Instalatii sanitare

In orice industrie, apa se va consuma intotdeauna in cantitati mari, de aceea este necesar sa existe surse de apa cu debite corespunzatoare. Cel mai important insa, este ca apa sa indeplineasca cerintele igienice prevazute de lege, insa si sistemul sanitar al cladirii este la fel de important. Intr-o intreprindere pot sa existe mai multe tipuri de alimentare cu apa, si anume: apa potabila, apa pentru uz industrial si apa pentru stingerea incendiilor.

Lucrarile tehnice pentru instalatii alimentare cu apa calda si rece se fac in functie de nevoia oricarei intreprinderi. Stim exact ca acest tip de instalatii sanitare au o importanta hotaratoare asupra satisfacerii nevoilor de apa. La montarea instalatiilor se va avea in vedere dezvoltarea in perspectiva, dotarea corespunzatoare precum si corelarea cu planurile de sistematizare ale localitatilor.

De asemenea, instalatiile de canalizare reprezinta si ele o parte importanta din proiectul de dezvoltare al oricarei cladiri si asigura nevoile zilnice ale persoanelor care vor ocupa acel spatiu. Prin urmare, acesta nu este un aspect de neglijat si procesul trebuie realizat ca la carte, respectand toate normele impuse. La proiectarea si montarea instalatiilor de canalizare tinem cont de exigentele si criteriile de performanta pe care trebuie sa le respecte o astfel de instalatie.

Pe langa acestea, Aldodefcool vine in intampinarea nevoilor dumneavoastra si cu servicii de montare instalatii pluviale. Prin intermediul sistemelor noastre atent gandite pentru preluarea apei de ploaie, veti beneficia de o calitate superioara a componentelor. Va garantam siguranta, durata lunga de utilizare si o functionare ireprosabila.


Când navigați pe acest site, modulele cookie și alte tehnologii colectează date pentru a vă îmbunătăți experiența și a personaliza conținutul și publicitatea pe care le vedeți. Vizitați Politica de confidențialitate (actualizată 5/25/18) pentru a afla mai multe despre datele pe care le folosim noi și partenerii noștri pe site. Făcând clic pe butonul "Inteleg și sunt de acord" sau continuând să utilizați site-ul, sunteți de acord cu această utilizare a modulelor cookie și a datelor.

Inteleg și sunt de acord