Instalatii frigorifice

Produsele alimentare, carnea si produsele proaspete necesita conditii stricte de mediu pentru depozitarea si pastrarea acestora. De aceea, clientii care au nevoie de un control fiabil cu temperatura scazuta aleg instalatii frigorifice de la Daikin. Acestea ofera o varietate de modele cu o gama larga de temperaturi de la -35 ℃ pana la 20 ℃ pentru a asigura mediul adecvat pentru fiecare element stocat, aplicatie si scara de functionare.
Oferind o gama completa de produse si beneficiind de ani de experienta in domeniul de congelare si refrigerare, oferim produse optime utilizatorilor pentru satisfacerea diverselor cerinte, pornind de la fabrici, sere si uzine pana la depozite, centre de distributie si magazine de vanzare cu amanuntul.
Spre deosebire de alte produse asemanatoare, compania noastra ofera produse frigorifice cu pana la 50% mai eficiente din punct de vedere energetic. Functionarea foarte eficienta, utilizand tehnologii avansate pentru invertoare si pompe de caldura, permite economii substantiale de energie si costuri.
Unitatile sunt protejate de o carcasa rezistenta la intemperii cu un tratament anticoroziv pentru a asigura o durata lunga de viata chiar si in conditii nefavorabile. Facilitatile de refrigerare la temperaturi medii si joase necesita un serviciu complet de asistenta pentru a functiona in conditii dure. Firma noastra ofera servicii complete de service pentru a raspunde imediat la orice situație de urgenta.


Când navigați pe acest site, modulele cookie și alte tehnologii colectează date pentru a vă îmbunătăți experiența și a personaliza conținutul și publicitatea pe care le vedeți. Vizitați Politica de confidențialitate (actualizată 5/25/18) pentru a afla mai multe despre datele pe care le folosim noi și partenerii noștri pe site. Făcând clic pe butonul "Inteleg și sunt de acord" sau continuând să utilizați site-ul, sunteți de acord cu această utilizare a modulelor cookie și a datelor.

Inteleg și sunt de acord