Despre noi

Aducem o noua valoare lumii prin aerul curat si prin grija fata de mediul inconjurator. Inca de la inceputul afacerii noastre am stiut ca dorim sa oferim doar ceea ce este mai bun. Astfel, produsele pe care le comercializam detin ultima tehnologie in materie de climatizare, atat pentru a oferi confort dar si pentru a reduce consumul de energie si a proteja mediul.

La Aldodefcool avem un catalog extins de produse specifice care vin in intampinarea nevoilor dumneavoastra si care se adapteaza la orice cerinta. Indiferent daca sunteti in cautare de produse sau de suport tehnic, asistenta noastra este gata sa va ajute.

De la inființarea firmei, ne-am extins activitatea concentrata in primul rand pe echipamentele de aer conditionat. Cu fiecare zi care trece, ne straduim sa raspundem cat mai bine asteptarilor dumneavoastra si sa mentinem increderea in produsele si in serviciile oferite. Sustinem sanatatea si confortul oamenilor, creand mereu noi valori si oferind doar ceea ce este mai bun in materie de climatizare.

Avem experti in domeniul tehnicii de intretinere si reparare a aerului conditionat si al sistemelor HVAC care lucreaza pentru noi. Serviciile noastre dedicate si echipele de reparatii stiu ca viteza este esentiala atunci cand aparatele de climatizare nu functioneaza. Va asiguram ca orice produs achizitionat de la noi va beneficia de o garantie dar si de servicii de mentenanta si diagnostic, pentru ca dumneavoastra sa stati fara grija. Compania noastra va poate oferi numeroase sugestii cu privire la modul de obtinere a unor economii substantiale in ceea ce priveste costurile de functionare si pentru a evita reparatiile si defectiunile inutile.

Exista mai multi factori care trebuie luati in considerare atunci cand decideti ce sistem de aer conditionat este potrivit pentru resedinta sau pentru cladirea dumneavoastra. O importanta capitala o are expertiza echipei de vanzari, care va poate veni in ajutor cu sfaturi in ceea ce priveste cele mai bune optiuni. Consultantii nostri experti va vor trece prin toate optiunile disponibile si va vor arata brosurile produselor noastre pentru a va asigura ca sunteti multumiti de estetica dar si de specificatiile tehnice.

Oferim o gama larga de sisteme de incalzire, ventilatie si aer conditionat eficiente din punct de vedere energetic, produse de dezumidificare si de curatare a aerului, centrale termice dar si service si suport pentru piese. Sistemele si serviciile noastre au reputatie de fiabilitate, de inalta calitate si de inovare a produselor Va invitam sa vizualizati gama noastra de produse si sa va convingeti in ceea ce priveste performanta si inovatia acestora.

Suntem mult mai mult decat o companie tipica de distributie produse. Oferim solutii unice pentru problemele legate de calitatea aerului si de controlul climatului atat pentru clientii rezidentiali, cat si pentru clientii comerciali, imbunatatind eficienta energetica, pastrand in acelasi timp spatiile interioare confortabile. Apelati acum la echipa noastra de experti sau faceti clic pe link-urile de mai sus pentru a afla mai multe despre serviciile noastre.


Când navigați pe acest site, modulele cookie și alte tehnologii colectează date pentru a vă îmbunătăți experiența și a personaliza conținutul și publicitatea pe care le vedeți. Vizitați Politica de confidențialitate (actualizată 5/25/18) pentru a afla mai multe despre datele pe care le folosim noi și partenerii noștri pe site. Făcând clic pe butonul "Inteleg și sunt de acord" sau continuând să utilizați site-ul, sunteți de acord cu această utilizare a modulelor cookie și a datelor.

Inteleg și sunt de acord